Nieuws   Zoeken 

Brenda's pittige spitskool ovenschotel
Ingredienten: (2 pers.):
300 gr. gehakt
400 gr. gesneden spitskool
pakje aardappelpuree voor de oven
pittige kerriepoeder
gekruide paneermeel
boter
Bereiding:
Maak de aardappelpuree klaar volgens de gebruiksaanwijzing (2 zakjes). Rul het gehakt in de pan en strooi er een beetje kerriepoeder en zout over. Zet de ovenschaal klaar (hoeft niet ingevet te worden) en leg het gerulde gehakt op de bodem. Roerbak vervolgens de spitskool in dezelfde pan en bestrooi deze flink met kerriepoeder. Wanneer de spitskool redelijk geslonken maar nog wel knapperig is, leg je deze op het gehakt. De puree is het laatste laagje. Bestrooi deze met gekruide paneermeel en een beetje boter. Vervolgens gaat de schotel voor ong. 10 min. de oven in met op het laatst alleen de gril voor een knapperig korstje.
Receptnummer: 1691 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Brenda Baan
Opmerking:
Een lekkere, licht verteerbare maaltijd die gemakkelijk te bereiden is.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept