Vanille-ijs met frambozensaus |
Ingredienten: (4 pers.):
1 blikje frambozen op lichte siroop
2 el witte basterdsuiker
1 tl kaneelpoeder
1 dl Campina Room Fris
0,5 liter vanille-ijs | Bereiding:
Wrijf de frambozen met het sap door een zeef. Roer er de suiker, de helft van het kaneelpoeder en de Campina Room Fris door. Schep bolletjes vanille-ijs op de borden en giet de saus er overheen. Bestuif de borden met nog wat kaneelpoeder. |
Receptnummer: 200 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers |
Opmerking: Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Fris recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |