Diny's Hongaarse zuurkool |
Ingredienten: (4 pers.):
2 pakken zuurkool
3 ons hamlappen of kipfilet
1 Rookworst
2 potjes zure room
2 handen rijst
1 paprika
2 uien
peper/zout
5 eieren | Bereiding:
Eieren hard koken. Vlees en rook worst in blokjes snijden.
Zuurkool 1x wassen en opzetten met ruim water.
Toevoegen aan zuurkool 2 handen gebroken rijst beetje zout. Dit alles laten sudderen (niet koken).
Wanneer de zuurkool gaar is de rest van de boter in de pan doen uien + paprika snipperen.
Tomatenpuree en het vlees toevoegen. evt. peper en maggie toevoegen.
Dit alles goed doorelkaar scheppen en evt. water toevoegen. Dit alles 3/4 uur laten sudderen.
De rookworst en de eieren toevoegen en als laatste de zure room toevoegen.
Eet smakelijk. |
Receptnummer: 2107 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Diny |
Opmerking:
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |