Nieuws   Zoeken 

Hanneke's varkensoester à la Picasso
Ingredienten: (4 pers.):
50 gr. amandelen (geschaafde)
4 schijfjes ananas
1 appel (in schijfjes)
1 banaan (in plakjes)
2 kiwi's (in plakjes)
4 el olie
peper
0,8 deciliter sherry (droog)
125 g varkensoester (4 stuks)
zout
Bereiding:
Dep de varkensoesters droog met keukenpapier. Bestrijk het vlees met de olie. Verhit een koekenpan met anti-aanbaklaag op hoog vuur voor en bak de varkensoesters om en om in ca. 8 minuten tot ze rosé zijn. Neem de varkensoesters uit de pan, leg het vlees op een bord en bestrooi het vlees met zout en peper. Dek het vlees af met aluminiumfolie en houd het vlees warm. Voeg de amandelen aan bakvet toe, blus dit af met sherry en verwarm het fruit even mee. Verdeel de varkensoesters en saus over 4 borden. Schep de vruchten om het vlees heen.
Receptnummer: 2186 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Hanneke
Opmerking:
Lekker met gebakken aardappeltjes
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept