Nieuws   Zoeken 

Jan Jongen's asperge-kipcocktail
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr. asperges in pot of blik
12 blaadjes kropsla
1 bosje gehakte bieslook
400 gr.gerookte kipfilet
2 el. mayonaise
2 el. yoghurt
1 tl gemberpoeder
1 tl kerrie
1 tl cajunkruiden
1 el sherry
peper en zout
Bereiding:
roer een sausje van de mayonaise, yoghurt, cajunkruiden en de sherry. breng het op smaak met wat peper en zout. snij de asperges in stukjes van 1 cm en hak de kipfilet fijn. roer alles door elkaar breng het eventueel nogmaals op smaak met wat peper en zout. serveer de cocktail op blaadjes sla, in glazen schaaltjes of coupes en garneer het met de bieslook.
Receptnummer: 2194 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: jan jongen
Opmerking:
geef er warme toast en boter bij
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept