Nieuws   Zoeken 

Jan Jongen's sperziebonen au beurre
Ingredienten: (4 pers.):
800 gr. sperziebonen
2 rode uitjes
2 el. gehakte bieslook
1 el. wijnazijn
50 gr. roomboter
mespuntje nootmuskaat
peper en zout
Bereiding:
haal de punten van de sperziebonen af. en kook ze in ruim kokend en gezouten water in ongeveer 10 minuten beetgaar. giet ze af en spoel koud. smelt de boter en fruit de gesnipperde uitjes glazig. voeg dan de boontjes toe, schud ze om en voeg peper, zout en nootmuskaat toe. blus af met de wijnazijn en strooi de bieslook erover.
Receptnummer: 2252 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: jan jongen
Opmerking:
heerlijk bij een biefstukje of bal gehakt
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept