Nieuws   Zoeken 

Pikante Garnalen a la Danny
Ingredienten: (4 pers.):
Paksoi
250 gram grote garnalen
1 winterpeen
shi-itake paddestoelen 1 doosje
1 rode paprika
1 prei
oestersaus
zoute sojasaus
1/2 pakje tjap tjoy saus
sambal
witte rijst
Bereiding:
Maak de garnalen schoon (verwijder de darm) en kook de rijst gaar met evt. wat koenjit. Snij de paksoi, paprika, paddestoelen en prei in grote stukken en de winterpeen in flinterdunne reepjes. Bak de garnalen in een eetlepel olie met wat sambal even aan. Bak vervolgens de groente gelijktijdig in een wok heel snel beetgaar. Voeg op het laatst wat oestersaus en zoute sojasaus toe. Strooi vervolgens een half zakje tjap tjoy mix bij de groente en wat water. Als laatste de garnalen wederom toevoegen.
Receptnummer: 2461 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Danny
Opmerking:
Lekker met wat frisse atjar en verse kroepoek.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept