Nieuws   Zoeken 

Cakaso's gehakt broccoli schotel
Ingredienten: (5 pers.):
400 gr. rundergehakt
2 uien/knoflook/peper/zout
2 eetl ketjap
1 eetl currypasta
4 eetl ketchup
2 dl vleesbouillon
250 gr. broccoli
puree
geraspte kaas ( 1 zakje)
Bereiding:
Bak de uien en knoflook glazig. Bak het gehakt mee tot het gekleurd is. Voeg ketjap, currypasta en ketchup toe. Even doorroeren. Voeg de bouillon toe. Voeg broccoli toe en laat beetgaar worden. Eventueel zout en peper naar smaak toevoegen.Maak intussen verse of kant en klare puree.
Doe in ingevette ovenschaal het gehaktmensel. Verdeel hierover de puree en tenslotte de geraspte kaas. Zet het gerecht 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Lekker met een frisse salade en/of appelmoes.
Receptnummer: 2555 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Cakaso
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept