Nieuws   Zoeken 

Champignon-boursinragout a la Gies
Ingredienten: (4 pers.):
2 blikken champignoncreme soep
1 boursin
500 gr kipfilet
250 gr champignons
1 kippeboullion blokje
Bereiding:
Laat water met het bouillonblokje koken. Voeg de kipfilet toe en laat dit gaar worden. Als de kip gaar is deze eruit halen en in de bouillon de champignons even blancheren. Snij ondertussen de kipfilet in kleine stukjes. Doe de blikken soep (zonder water toe te voegen) in een pan en voeg de boursin, kip en champignons toe. Verwarm dit tot de boursin gesmolten is.
Receptnummer: 2557 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Gisela Bakker
Opmerking:
Je kunt dit heel goed met rijst eten, maar is ook erg lekker in een pasteibakje.
Eventueel kun je het ook met turks brood serveren
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept