Nieuws   Zoeken 

Hanneke's filetlapjes met kruiden-knoflookolie
Ingredienten: (4 pers.):
8 stuks filetlapjes (ca. 50/75 g per stuk)
1 teentje knoflook (geperst)
2 eetlepels olijfolie
snufje peper
1 eetlepel peterselie (verse, fijngehakt)
1/2 theelepel rozemarijn
1/2 theelepel tijm
snufje zout
Bereiding:
Voorbereiden: Meng in een kom de olijfolie, knoflook, peterselie, tijm en rozemarijn door elkaar. masseer het vlees aan beide zijden met de kruidenolie en laat het vlees in ca. 30 minuten buiten de koelkast op temperatuur komen. Verhit, om te bakkerell een koekenpan met anti-aanbaklaag op hoog vuur. Zet vuur het middel hoog, leg het vlees in de pan en bak het zachtjes om en om in ca. 4 minuten bruin. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verdeel het vlees over 4 borden.
Receptnummer: 2633 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Hanneke
Opmerking:
Lekker met frietjes een groene salade
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept