Nieuws   Zoeken 

Beppie's tongfilet met sinaasappel
Ingredienten: (4 pers.):
4 verse tongfilets
Beetje olijfoli
Sap van een geperste sinaasappel
Paar partjes sinaasappel voor de garnering
4 kleine cherrytomaten
Beetje bloem
Bereiding:
De olie verhitten in een grote pan. De tongfilets op smaak brengen met zout en vervolgens door de bloem halen, het overschot van de bloem er af schudden. En de vis gedurende 2 min. aan beide kanten goudbruin bakken. Daarna de filets uit de pan halen en op warme borden leggen. Zeef de olie die is overgebleven van de vis en doe het sinaasappelsap erbij en laat op laag vuur inkoken. Schenk het vocht vervolgens over de vis. Vorm van de sinaasappelpartjes een bloemetje en garneer hiermee de vis, samen met de in vieren gedeelde tomaatjes!
Receptnummer: 3121 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Beppie Soeurt-Bax
Opmerking:
Het is eigenlijk een voorgerecht. Maar je kan het natuurlijk eten wanneer je maar wilt! Groetjes en eet smakelijk!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept