Nieuws   Zoeken 

Mystica's pasta met artisjok pestogezwamsaus
Ingredienten: (3 pers.):
Pasta bijv fusilli
runderbouillonblokje
285 gr Artisjokharten (potje AH)
150 gr oesterzwammen
klein blikje ananasblokjes
pakje Monchou pan en oven
125 gr Paturain met walnoten
2 witte uien
75 gr roomboter
1/2 zakje oude geraspte kaas
1-2 eetl rode pesto (potje)
1-2 eetl groene pesto di Olive (potje)
Bereiding:
Breng ruim water met het bouillonblokje aan de kook en kook hierin de pasta gaar. Oesterzwammen schoonmaken en in grove stukken snijden de kleintjes heel laten. Uien pellen en fijn snipperen. Ananas uitlaten lekken en het sap opvangen. Smelt in een (steel)pannetje de boter en fruit er de uien in. Laat de olie uit het potje van de artisjokharten lopen in een pan met anti aanbaklaag verhit het en bak er de ananasblokjes in (lichtbruin) en doe er daarna de artisjokharten bij en het geheel licht bakken. Voeg de oesterzwammen bij de uitjes en even mee fruiten. Doe er vervolgens de Paturain erbij en laten smelten (goed blijven roeren anders brandt het gelijk aan). De monchou er bij schenken en erdoor roeren en gelijk er de rode en groene pesto doorroeren en even laten koken (niet inlaten koken anders wordt het te dik). Pasta afgieten en uitlaten lekken De geraspte kaas door de saus roeren en er het ananassap bij gieten en erdoor roeren. Doe de pasta op de borden en schep de ananas met artisjokharten uit de olie en serveer die bij de pasta. dan de saus erover heen verdelen. Eet Smakelijk
Receptnummer: 3142 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Mystica
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept