Nieuws   Zoeken 

Mystica's Napoliaanse kaaspasta met gevulde ham
Ingredienten: (4 pers.):
Pasta naar keuze
Runderbouillonblokje
100 gr Shii-take paddestoelen AH
150 gr Oesterzwammen AH
200 gr Roombrie kaas 60+ AH
125 gr Creme Napoli 63+ kaas AH
150 gr Pasta kaas zakje AH
150 gr Yorkham Pesto AH
200 ml Koksroom
3 bosuitjes
1 th l Italiaanse kruiden
Boter
Olie
Grill
Bereiding:
Breng ruimwater met het bouillonblokje aan de kook en kook hierin de pasta gaar Maak de paddestoelen schoon en snij de oesterzwammen in dunne reepjes en de shii-take in kleine stukjes Snij de bosuitjes in ringetjes Snij de roombrie in lange dunne strookjes Verwarm de grill voor en de bakplaat met een beetje boter insmeren Smelt in een steelpannetje een beetje boter en fruit hierin de bosuitjes Voeg er 2-3 el fijne shii-take en 2-3 oesterzwamreepjes bij en 1 th l Italiaanse kruiden en alles goed fruiten Verhit in een pan de olie en fruit hierin de rest van de paddestoelen Leg de plakken ham een voor een uit en met een beetje van de creme Napoli kaas insmeren Leg op elk plakje 1-2 dunne strookjes roombrie Verdeel over de plakjes het ui-paddestoelen mengsel Rol de plakjes op en ongeveer 10 min onder de grill plaatsen Smelt een beetje boter in een pannetje en doe hier de rest van de roombrie en de creme Napoli en laat ze smelten Dan de paddestoelen erdoor scheppen en gelijk de koksroom erbij doen en 2-4 el pasta kaas erdoorheen roeren en alles even inlaten koken Giet de pasta af en verdeel het over de borden leg er de hamrolletjes bij en strooi en de rest van de pastakaas overheen en dan de paddestoelensaus over de pasta verdelen Eet Smakelijk
Receptnummer: 3259 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Mystica
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept