Nieuws   Zoeken 

Lisette's tonijnratatouille
Ingredienten: (2 pers.):
1 blikje (ca. 200 gr.) tonijn (kan naturel of met pittige groenten zijn)
3 vleestomaten
1 blik (ca. 400 gram) ratatouille
100 gram diepvries sperziebonen
1 el groene pesto
3 eetlepels crème fraîche
75 gram geraspte oude kaas
zout en peper
stokbrood
Bereiding:
Giet de gesnipperde tonijn af. Maak de tomaten schoon en snijd ze in partjes. Roer de ratatouille, de speziebonen, de pestosaus en de crème fraîche door elkaar en laat het groentemengsel door en door warm worden; roer de boel regelmatig. Roer de partjes tomaat en stukjes tonijn erdoor en voeg naar smaak zout en peper toe. Laat de ratatouille met een deksel op de pan ca. 10 minuten zachtjes pruttelen. Roer de geraspte kaas vervolgens door de tonijnratatouille en geef er stokbrood bij.
Receptnummer: 3466 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Li SETte
Opmerking:
Maak het stokbrood even warm in de oven. Heel gemakkelijk en een echte topper!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept