Nieuws   Zoeken 

José's champignonroomsaus met kip, rijst en perzik
Ingredienten: (4 pers.):
1 ui
400 gram kipfilet
1 bakje champignons
1 blik (geconcentreerde) champignon creme soep (unox)
ongeveer 100 gram paturain (roomkaas met kruiden)
voor erbij:
Blik perziken op siroop
rijst
Bereiding:
Fruit de ui in wat olie of boter en bak de in stukjes gesnede kipfilet. snij de champignons in schijfjes en bak deze mee Roer de champignonsoep (zonder toevoeging van water) door de kip,ui en champignons en maak dit warm tot het prutteld Voeg dan de paturain erdoor en roer net zo lang tot deze gesmolten is zorg dat je vooraf de rijst hebt opgezet en serveer deze saus met rijst en perziken Door bolleje van de rijst te maken en wat stukjes perzik naast de saus is dit een zeer feestelijk en lekker gerecht, wat ook makkelijk voor veel mensen te maken is.
Receptnummer: 3475 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: jose van huisseling
Opmerking:
iedereen roept over dit simpele maar heerlijk recept.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept