Nieuws   Zoeken 

Sophie's penne met ham en gedroogde tomaten
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr penne (pasta)
3 el olijfolie,
200 gr parmaham
1 ui, 2 teentjes knoflook,
5 gedroogde tomaten op olie,
150 gr verse roomkaas,
1 dl slagroom
oregano
3 eetlepels pijnboompitten
Bereiding:
penne gaar koken. Hamreepjes bakken in de olie, uit de pan halen en apart houden. Ui in 2 a 3 minuten zachtjes bakken. Knoflook en de in reepjes gesneden gedroogde tomaten toevoegen. Roomkaas en slagroom toevoegen en laten smelten. Op smaak brengen met peper, zout en oregano. Pijnboompitjes in een pan roosteren. Saus over de pasta verdelen en bestrooien met de pijnboompitjes.
Receptnummer: 3948 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Lekker met verse sperzieboontjes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept