Nieuws   Zoeken 

Charlotte's rijstschotel met gehakt, roerbakgroente en pindasaus
Ingredienten: (2 pers.):
rijst
half om half gehakt
roerbakgroente
pindasaus
kroepoek
komkommer
Bereiding:
Het gerecht is eigelijk heel eenvoudig, maar oh zo lekker om te eten! De rijst koken op de normale manier, even op het gasstel laten staan zodat het niet gaat plakken. Maak van een pond gehakt kleine balletjes (ongeveer 15 stuks) en bak die lekker door. Roerbak de groente (kant en klare roerbakgroente). Maak de pindasaus zoals op het pakje aangegeven staat. Doe de rijst op een grote schaal, daaroverheen een laagje groente en wat gehaktballetjes, weer wat rijst etc. Gooi er aan het einde lekker wat pindasaus op. Zet kroepoek op tafel en ook komkommerplakjes om lekker op te frissen! Eet smakelijk!
Receptnummer: 3984 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Charlotte
Opmerking:
Het is een bekend gerecht, maar ik had het nooit zo samen in een schaal gedaan en gemengd en toen ik dat wel had gedaan beviel dat me heel goed!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept