Nieuws   Zoeken 

Sophie's pasta met zalmsaus
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr pasta: spaghetti of tagliatelle
250 gr sperzieboontjes of peultjes
1 pak gepureerde tomaten 400 gr
2 dl slagroom
1 blik pink zalm 418 gr
4 eetlepels verse basilicum
50 gr geraspte kaas
Bereiding:
Sperzieboontjes of peultjes halveren en in 6 minuten beetgaar koken. Pasta volgens gebruiksaanwijziging koken. De tomaten aan de kook brengen. Slagroom toevoegen en op een zacht vuurtje 10 minuten laten koken. De zalm in stukjes verdelen en samen met de groente door de saus roeren. De saus op smaak brengen met peper en zout, en pas op het laatste moment de verse basilicum erdoor roeren. De saus bij de pasta serveren en de geraspte erover strooien.
Receptnummer: 4049 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Een lekere frisse gemengde salade erbij met pijnboompitjes, en je hebt een lekkere zomerse maaltijd.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept