Nieuws   Zoeken 

Kim's pasta tuna
Ingredienten: (2 pers.):
tagliatelle
uien
rode pepers
paar blikjes tonijn op olie
5 tenen knoflook (of meer!)
eetlepel gedroogde basilicum
eetlepel gedroogde oregano
zout
olijfolie
Bereiding:
Kook de tagliatelle beetgaar. Snipper de ui in middelgrote stukjes. Hak de knoflook fijn. Maak de rode pepers schoon en snijd deze in kleine ringetjes. Verwarm wat olijfolie in de wok en fruit hierin de uien glazig. Voeg dan de knoflook en de pepertjes toe.Laat dit ca. 8 op een zacht vuur bakken. Maak de blikjes tonijn open en bak dit mee in de wok. (ca 10 minuten) en voeg de kruiden en zout toe.
Receptnummer: 4164 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Kim
Opmerking:
Lekker met een salade van feta, komkommer en tomaat. Overigens is het leuk om gekleurde tagliatelle te gebruiken
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept