Nieuws   Zoeken 

Reina's zalmpasta variatie
Ingredienten: (4 pers.):
Pasta (evt. vlinders)
4 eetl. olijfolie
2 tenen knoflook
1 grote ui (gesnipperd)
1 grote courgette (geraspt)
1/4 ltr. room
2 ons gerookte zalmsnippers
2 theel. groene pesto
8 blaadjes vers geknipte basilicum
zwarte peper
pizzakruiden
Bereiding:
Kook de pasta al dente. (volgens de verpakking) Bak ondertussen in de warme olijfolie de gesnipperde ui en geperste knoflooktenen tot deze glazig zijn en voeg dan de geraspte gourgette toe en roer het doorelkaar. Voeg de pesto en de kruiden erbij. Voeg de uitgelekte pasta aan de ui en courgette toe, verwarm dit goed door en giet de room erbij. Warm onder hoog vuur snel door en voeg de zalm toe. Snipper de basilicum over het gerecht.
Receptnummer: 4255 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept