Nieuws   Zoeken 

Merel's soto (Indonesisch soepgerecht)
Ingredienten: (2 pers.):
Kipfilet
Boemboe voor soto
Mie (hele fijne bijv. Mihoen)
Gebakken uitjes
Gekookte eitjes
gekookte aardappelen
1 steel prei
tauge
1 ui
Bereiding:
Olie verwarmen en uitje licht aanfruiten Boemboe erbij en even mee fruiten Water erbij en aan de kook brengen Kip erbij en +- een half uur zachtjes laten koken Mie in gekookt water laten wellen Tip mie in schaaltje doen en met gekookt water uit de water koker overgieten Aardappels en eieren koken Prei even in gekookt water leggen Tauge hetzelfde
Receptnummer: 4273 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Merel van Zutphen
Opmerking:
De aardappelen, prei, tauge, eitjes en mie kun je van te voren al maken. Alles in aparte schaaltjes op tafel zetten zodat iedereen zelf in de soto kan doen wat die lust!!!!!!!! En van dit recept wordt je niet dik!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept