Nieuws   Zoeken 

Mols' lintpasta met asperges, champignons en rauwe ham
Ingredienten: (4 pers.):
300 Ć  400 gram lintpasta
250 gram asperges
2 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
500 gram champignons
2 tenen look, gesnipperd
zwarte peper & zout
200 gram rauwe ham in reepjes
1 el citroensap
15 basilicumblaadjes
100 gram parmezaanse kaas
Bereiding:
Snij de asperges in 3 en kook ze in ca. 10' bijna gaar. Breng de pasta aan de kook. Fruit de ui glazig in de olie en roer de champignons, knoflook, zout en peper erdoor. Voeg na 5' de asperges toe en bak nog enkele minuten tot alles gaar is. Roer er de ham, het citroensap en de basilicum door. Als je geluk hebt, is het groenten-hammengsel ongeveer gelijk met de pasta klaar. Meng alles met de parmezaanse kaas.
Receptnummer: 4352 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Mol
Opmerking:
Echte Boergondiƫrs voegen hier ook nog een flinke scheut room aan toe.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept