Nieuws   Zoeken 

Sophie's kip-witlofschotel met pasta (van Ingrid gekregen)
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr dunne pijpmacaroni
350 gr kipfilet
600 gr witlof
150 gr kastanjechampignons
2 el boter
1 takje verse tijm
2 dl room culinair
1 volle eetlepel Dijnmosterd
1 zakjewitte saus
75 gr geraspte Pardano kaas
2 eetlepels gemengde tuinkruiden
Bereiding:
Macaroni gaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Kipfilet in reepjes snijden. Witlof schoonmaken en ook in reepjes snijden. De champignons in kwarten. Kipreepjes in de boter bruinbakken en in ongeveer 5 minuten gaar laten worden. witlof en champgnons toevoegen en 2 minuten mee laten bakken. Room en mosterd toevoegen en 3 minuten laten pruttelen. Op smaak brengen met peper en zout, en de saus door de macaroni scheppen. De witte saus volgens aanwijizging op de verpakking bereiden en de kaas erdoor roeren. Macaroni in een ingevette ovenschaal doen en de saus over de macaroni verdelen. Oven op 200 graden voorverwarmen en de macaronischotel in 15 minuten goudbruin bakken.
Receptnummer: 4439 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Een frisse gemengde slade smaakt er goed bij.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept