Nieuws   Zoeken 

Els' krielaardappeltjes-rundvleespannetje
Ingredienten: (4 pers.):
4 ons runderlapjes (geen stoofvlees!)
1 rode paprika
1 groene paprika
2 sjalotjes
1 teentje knoflook
3 el olie
4 ons voorgekookte krielaardappeltjes
zout en peper
1 tot 1 1/2 tl paprikapoeder
1 1/2 dl room culinair
Bereiding:
Snijd het vlees in smalle reepjes en de paprika in stukjes. Snipper de sjalotjes. Verhit de olie in wok of braadpan en roerbak de paprika's, sjalot en uitgeperste knoflook ong. 3 minuten. Haal het uit de pan en roerbak vervolgens het vlees in ca. 2 minuten bruin. Haal het vlees ook uit de pan en leg het bij het paprikamengsel. Doe de krieltjes in de pan en roerbak het tot de krieltjes gaar en bruin zijn. Dan het vlees/paprikamengsel terug in de pan doen. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Roer tenslotte de room culinair erdoor en warm het goed door. Lekker met salade.
Receptnummer: 4470 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Els herrenberg
Opmerking:
Gebruikk bieflapjes of biefstuk voor dit gerecht, in ieder geval rundvlees wat heel snel klaar is. Met kalkoen of kip is 't trouwens ook erg lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept