Nieuws   Zoeken 

Kapucijnerschotel a la Reina
Ingredienten: (4 pers.):
1 dunne prei
250 gr. champignons
1 groene paprika
1 blik tomaten op sap
1 spaans pepertje
75 gr. tauge
2 blikken kapucijners
sojasaus, sambal
Bereiding:
Prei, paprika, het pepertje, champignons na schoonmaken in ringetjes, reepjes en plakjes snijden. Laat de tomaten uit blik uitlekken en verwijder de steelaanzet. In ruime pan een scheutje olie of klontje boter verhitten en hierin preiringen, champignons, reepjes paprika en het pepertje ong. 5 minuten fruiten. Stort de kapucijners in een zeef of vergiet even overspoelen met koud water en uit laten lekken. Voeg de uitgelekte kapucijners met de stukken tomaat bij de gefruite groente en laat goed doorwarmen. Tauge even schoonspoelen in zeef met kokend (warm) water en in pan toevoegen. Op smaak brengen met soja en/of sambal.
Receptnummer: 4590 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
Eventueel kun je de schotel aanvullen met blokjes kaas of quorn.
Of voor de niet vegetariers met in blokjes gesneden gebakken speklapjes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept