Nieuws   Zoeken 

Els' Sjanghai Noedels
Ingredienten: (4 pers.):
3 ons kipfilet
1 chinese kool
olie
4 sjalotjes
2 a 3 el sojasaus
scheutje sesamolie
250 gr. noedels (dikkere bami)
zwarte peper
Bereiding:
Kook de noedels (je kunt natuurlijk ook gewone bami gebruiken!) gaar volgens gebruiksaanwijzing. Snijd de kip in smalle reepjes evenals de chinese kool. Snipper de sjalotjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de kip , doe er dan de kool en de uisnippers bij evenals de sojasaus, peper en sesamolie. Goed door elkaar roeren en even meebakken. Voeg dan de goed uitgelekte noedels toe, hussel alles door elkaar en goed doorwarmen. Opdienen en lekker eten. Sambal en extra sojasaus voor de liefhebbers erbij. Zelf bak ik er meestal nog een eitje bij.
Receptnummer: 4627 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Els herrenberg
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept