Roos' pasta met kip in ketjap-citroen-room saus |
Ingredienten: (2 pers.):
200 gr kipfilet
250 gram champignons
1 grote ui
1 bakje sourcream
1 citroen
6 eetlepels ketjap
2 teentjes knoflook
peper/zout | Bereiding:
Maak een marinade van een halve citroen, 3 of 4 eetlepels ketjap en de uitgeperste knoflookteentjes. Bestrooi met wat peper en zout. Leg hier de in blokjes gesneden kipfilet in en laat 10 minuten in de koelkast intrekken. Ui in stukjes snijden en fruiten, de kip uit de marinade erbij bakken en later de marinade met de overgebleven citroen en ketjap. Champignons erbij bakken en als laatste de sourcream. Vuur uit en opdienen met verse pasta. Salade erbij! |
Receptnummer: 4678 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Roos |
Opmerking: Hoeveelheden ketjap en citroen een beetje op elkaar afstemmen... |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |