Nieuws   Zoeken 

Carietha's appel-poulet stoofschotel
Ingredienten: (4 pers.):
1 kg varkenspoulet
4 appels
potje champignons of verse
4 dikke uien
bouillon blokje(s)
bindmiddel
peper,zout
aardappelpuree uit pak of zelfgemaakt
prei 1 1/2 kilo
zakje geraspte kaas
Bereiding:
varkenspoulet bakken in boter samen met de kleingesneden uien. champignons toevoegen. aanlengen met water en 1 of 2 bouillon blokje(s) toevoegen. Appels schillen en in blokjes snijden en toevoegen. gaar laten stoven tijd is afhankelijk van de dikte van het vlees. bindmiddel toevoegen. prei in stukken snijden en gaar koken. aardappelpuree maken In overschaal laag gekookte prei, laag stoofschotel, laag aardappelpuree. laagje gerapte kaas erover. In oven zetten tot kaas gesmolten is.
Receptnummer: 4714 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Carietha Hochstenbach
Opmerking:
Ook lekker met rode kool of zuurkool.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept