Nieuws   Zoeken 

Carla's groenten voor bij de roti
Ingredienten: (2 pers.):
250 gr. witte-of spitskool (klein gesneden)
25 gr. boter
1 eetlepel massala
1 ui
1 teentje knoflook
1 1/2 theelepel koriander
1 theelepel komijn
1 rode peper
Bereiding:
Eerst kleingesneden ui in 25 gr. boter bakken. Wanneer deze glazig worden de knoflook uitgeperst erbij en de kleingesneden rode peper.Dit met elkaar even laten bakken, goed roeren en hierna het vuur laag zetten en eerst alle kruiden erbij doen en zorgen dat dit goed vermengt met elkaar en daarna de uitgelekte groenten erbij doen en dit op hoog vuur roerbakken. Als er te weinig vocht uit de groenten komt doe ik meestal een klein beetje water erbij op gevoel. Dit samen met kerriekip en aardappeltjes en evt. een hardgekookt ei serveren op de roti-pannekoek.
Receptnummer: 4730 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Carla
Opmerking:
Dit onderdeel duurt het kortst, meestal begin ik sĀ“morgens met koken als wij Roti gaan eten. De roti-pannekoek koop ik bevroren bij de toko en is zo klaar in de magnetron Maar de kerrie-kip is lekkerder als het een tijdje staat,vandaar
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept