Nieuws   Zoeken 

Stamppot van paksoi met soarmavlees van Rina
Ingredienten: (4 pers.):
1 kilo aardappels
1 struik paksoi (400 gr)
1 pond soarmavlees
2 a 3 bouillonblokjes naar smaak
knoflookteentje
restje jus of van pakje.
Bereiding:
Kook de aardappels en bouillonblokjes in een mengsel van melk (en water) Was de paksoi snijd ze in reepjes en laat het uitlekken. Fruit de soarma aan in hete olie en voeg er een teentje knoflook en eventueel nog wat soarmakruiden aan toe. Stamp de aardappels tot puree voeg er klontje boter en melk aan toe. Verwarm de paksoi en voeg het aan het vlees toe. Meng het vlees en de paksoi vervolgens met de aardappelpuree. Voeg er de jus apart aan toe.
Receptnummer: 4855 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: rina
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept