Nieuws   Zoeken 

Hanneke's zuurkool met ham en kaas
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr zuurkool,
8 plakken ham en
8 plakken kaas zonder korst
1 pakje puree of zelfgemaakte
Bereiding:
maak puree kook de zuurkool met wat water ca 10 minuten, laat uitlekken in vergiet smeer ovenschotel in en bedek bodem met puree verdeel zuurkool in gelijke porties (2x aantal personen), leg iedere portie op een plak ham, rol het op en wikkel er een plak kaas omheen. leg de rolletjes op de puree, strooi er wat paneermeel over en leg er wat klontjes boter tussen. 10 minuten in een voorverwarmde oven (180-200 graden) of onder de grill tot de kaas gesmolten is en een mooi korstje heeft.gekregen.
Receptnummer: 4889 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Hanneke
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept