Nieuws   Zoeken 

Trijna's gegratineerde courgette schotel
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr rundergehakt
1 el olijfolie
1 blik gepelde tomaten
zout
peper
2 teentje knoflook ( fijngesneden )
2 courgettes
4 el italiaanse kruiden
1 kg aardappelen geschild in plakjes van ½ cm
2 dl room culinair
150 gr gratinkaas of geraspte jonge kaas
Bereiding:
Gehakt in olijfolie in 5 min rul bakken. Tomaten met vocht,zout,peper en knoflook toevoegen en op een zacht vuur in open pan 15 min laten pruttelen. Courgette en kruiden toevoegen en mengels nog 10 min laten stoven. Aardappelen in water met zout 15 min laten koken. Oven voorverwarmen op 220 graden. Ovenschaal vullen met om en om laagjes gehaktmengsel en aardappelen . Eindigen met met een laagje aardappelen. Room cullinair er over heen schenken en kaas er overe strooien. Gerecht 15 min in het midden van de oven zetten tot de kaas gesmolten is
Receptnummer: 4969 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Trijna
Opmerking:
780 kcal p.p
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept