Nieuws   Zoeken 

John's vuurgangsaus
Ingredienten: (10 pers.):
Zigeunersaus : uit een emmertje
Ketjap
Knoflook
Sambal
Gember
Bereiding:
Neem het emmertje Zigeunersaus doe dit in een kom Doe er de Ketjap ( Zoet ) bij en wat knoflookpoeder en een schepje Sambal , roer als laatste er een klein beetje Gemberpoeder er door . Dit kan Koud en Warm gegeten worden Deze saus is lekker op Gegrilde gerechten zoals Vlees / Kip / Vis
Receptnummer: 5070 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: John Piket
Opmerking:
Dit gerecht is onstaan op een Zeesleper , ik werkte daar als Kok en had geen zin om een uitgebreide saus te maken. De naam ( Vuurgangsaus ) heb ik dus zelf verzonnen .Eet smakelijk
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept