Esther's Sperziebonensalade |
Ingredienten: (2 pers.):
1 blikje tonijn
1 appel
1 blik sperziebonen
augurkjes of zilveruitjes
1 ui
eetlepel mayonaise | Bereiding:
Warm de sperziebonen op. Snijd de ui in ringen en warm ze even mee met de bonen om de scherpste smaak eraf te krijgen. Schil de appel en snijd hem in stukjes. Snijd de augurkjes in stukjes. Meng tonijn, appel, augurkjes, ui en mayonaise voorzichtig door de sperziebonen. |
Receptnummer: 5253 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Esther |
Opmerking: Dit recept heb ik van een vriendin gekregen. Met gebakken aardappeltjes is het een complete maaltijd! Varieer met blikje zalm of feta-kaas, of Amsterdamse uitjes. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |