Nieuws   Zoeken 

Tineke's huwelijksmenu in rood-wit-blauw
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr vleesreepjes (kip of varken)
1 ui in ringen
250 gr champignons in plakjes
1 zakje witte saus
200 gr roomkaas
400 gr pasta (tagliatella of penne)
bouillonblokje
1 tl blauwe kleurstof voor levensmiddelen
5 flinke tomaten
1 bol mozzarella
olijfolie
zout en peper
Bereiding:
Bak de vleesreepjes kort in wat olie aan, voeg de uien toe en bak deze ook even mee tot ze glazig zijn en bak ook de champignons kort mee. Voeg zoveel water toe als aangegeven staat op de verpakking van de saus staat en voeg ook de saus poeder toe. Kook de saus volgens gebruiksaanwijzing en voeg tegen het einde van de kooktijd de roomkaas toe, maak de saus af met zout en peper. Kook ondertussen ook de pasta gaar, in water met daaraan toegevoegd een bouillonblokje en de kleurstof. Eet met een tomatensalade met mozzarella (en pesto)
Receptnummer: 5256 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: tineke
Opmerking:
Eet als toetje iets oranje voor een nog grotere feestvreugde
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept