Nieuws   Zoeken 

Anna's peultjes met paksoi en kip
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr. kipfilet in dunne plakjes
2 eetl ketjap
1 theel gemberpoeder
1 eetl droge sherry
200 gr. peultjes
1/2 struik paksoi
2 eetl. pindakaas
2 dl onverdunde kippebouillon
uit een pot
3 eetl. olie
peper en zout
Bereiding:
Ketjap gemberpoeder en sherry door elkaar roeren en de plakjes kipfilet ca. 10 min. laten staan. Haal de peultjes af, en snijd de gewassen paksoi in dunne repen. Bak de kipfilet op hoog vuur al omscheppend bruin. Bak de groenten al omscheppend ca. 2 min. mee. Roer de pindakaas en de bouillon door de rest van de marinade. Schep dit mengsel door het gerecht in de wok. Laat op hoog vuur al omscheppend de peultjes en de paksoi beetgaar worden en het vocht voor het grootste deel verdampen. Lekker met mie
Receptnummer: 5261 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Anna Grouls
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept