Nieuws   Zoeken 

Riet's Kabeljauw met citrusvruchten
Ingredienten: (4 pers.):
600 gr.kabeljauw filets (diepvries)
1 rode grapefruit
2 sinaasappelen
1 citroen
olie of boter voor de schaal invetten
zout en peper
1 eetl.fijngeknipte bieslook
Bereiding:
Laat de kabeljauw in magnetron ontdooien.Schil de grapefruit,de sinaasappelen en de citroen tot op het vruchtvlees en vang het uitlopende sap op. Snijd de partjes grapefruit,sinaasappel en citroen tussen de vliesjes los en verwijder de pitjes.Halveer de partjes. Leg de stukken kabeljauwfilet in een met wat olie of boter ingevette magnetronschaal,Bestrooi ze met wat zout en peper,verdeel er de stukjes citrusfruit over en bedruppel ze met het opgevangen sap.Zet de afgedekte schaal ca.8 min.op 500 watt in demagnetron en laat de vis nog een paar minuten nagaren. Garneren met de fijngeknipte bieslook.
Receptnummer: 5273 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Riet Karremans
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept