Nieuws   Zoeken 

Diana's Spaghetti Aglio ed Olio e Peperoncini
Ingredienten: (2 pers.):
250 gr Spaghetti
2 teentjes Knoflook
Peterselie (diepvries)
Olijfolie (extra vergine)
2 Rode pepers
Zout
Peper
Bereiding:
Spaghetti al dente koken en uit laten lekken. Gelijktijdig pepers in kleine ringetjes snijden en velletjes van de knoflooktenen afhalen en kneusen (plat drukken met de achterkant van je lepel). In koekenpan ruime hoeveelheid olijfolie doen, op matig vuur, en daarin de gekneusde tenen en peperringetjes bakken, ongeveer vijf minuten totdat de knoflook en pepers hun aroma hebben afgegeven aan de olie. Dan spaghetti, zout en peper naar smaak erbij en nog ongeveer vijf minuten op matig vuur meebakken. Op bord doen en met peterselie garneren. En ENJOY!
Receptnummer: 5276 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Diana
Opmerking:
Is een traditioneel recept uit Italie, heel simpel en heel snel te maken, en vooral heel erg lekker! Om na het eten niet zo sterk naar knoflook te ruiken, moet je de knoflook niet opeten. Door het meebakken in de olijfolie geeft het al genoeg smaak aan het gerecht.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept