Ingredienten: (4 pers.):
100 gr tauge
1 pakje aardappelpuree (maggi 135 gr)
1 tl kerriepoeder
3 el gefruite uitjes
1 blikje manderijntjes (312 gr)
300 gr belegen Goudse kaas
1 groentebouillontablet
500 gr gesneden Chinese kool
1 blikje ananasblokjes (226 gr)
zout, peper | Bereiding:
De Goudse kaas in kleine blokjes snijden. Aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzingen. Bouillontablet erboven verkruimelen en erdoor roeren tot tables geheel is opgelost. Toevoegen: kerriepoeder, tauge, kaas, Chinese kool en gefruite uitjes. Door elkaar scheppen en kort verwarmen. In een steelpan de ananasblokjes en de mandarijntjes in eigen sap verwarmen. In een zeef laten uitlekken. helft van vruchten voorzichtig door de stampot scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Rest van vruchten erop scheppen. Direct opdienen. |