Steffi's cordon bleu |
Ingredienten: (2 pers.):
2 schnitsels
mosterd
2 plakjes achterham
2 plakjes kaas
bloem
1 ei
paneermeel
bakboter | Bereiding:
sla de schnitsels tussenplastic folie met een vleesplank zo plat mogelijk. bestrijk het vlees aan 1 kant met de mosterd en leg dan de ham en de kaas erop. klap dan de schnitsel dubbel en steek het vast met een cocktailprikker. haal dan het vleesdoor wat bloem dan door het losgeklopt ei en uiteindelijk door de paneermeel.bak het vlees op een klein vuurtje gaar. |
Receptnummer: 5583 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: steffi |
Opmerking: lekker bij bloemkool met championnensaus,of bij broccolie. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |