Nieuws   Zoeken 

Annie's tomaatje gehakt
Ingredienten: (3 pers.):
6 tomaten
peper,zout en muscaatnoot
400 gr kippegehakt
150gr fijn gesneden preiwit
vloeibare boter
Bereiding:
kapje van de tomaten snijden en uithollen,omgekeerd laten uitlekken. Het gehakt mengen met de prei, zout,peper en muscaatnoot.De uitgelekte tomaten opvullen met het mengsel, het kapje er terug opleggen, de tomaten in vuurvaste schotel schikken en alles overgieten met wat vloeibare boter of eventueel olijfolie. Het gerecht 30min laten garen in de oven op 200 graden.
Receptnummer: 5586 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Annie Desmytter
Opmerking:
Dit gerecht is heel lekker met rijst en een frisse gemengde salade.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept