Nieuws   Zoeken 

Heidi's kabeljauw-wortelschotel
Ingredienten: (4 pers.):
750 gr verse wortelen
2 zakjes Maggi Puree ovenschotels
(of verse puree die je zelf maakt)
600 gr kabeljauwfilets in stukjes
zout en peper
1 eetlepel gesnipperde dille
een beetje boter
Bereiding:
Verwarm de over voor op 250°C. Kook de wortelen beetgaar in ongeveer 7 min. Bereid de zakjes puree zoals op de verpakking staat. Leg de gekookte wortelten en de kabeljauwfilet in een ingevette ovenschotel. Bestrooi met zout, peper en dille. Dek het geheel af met puree. Laat de schotel gaar en goudbruin worden in ongeveer 30 min. Smakelijk !!
Receptnummer: 5609 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Heidi
Opmerking:
Je proeft de vis pas echt goed als je niet te veel kruiden gebruikt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept