Nieuws   Zoeken 

Betty's ovenschotel Parma Supersimpel, maar erg lekker!
Ingredienten: (2 pers.):
1 el boter
250 g rundergehakt
zout en peper
400 g Italiaanse groentemix (kant-en-klaar)
1 doosje Maggi Puree voor Ovenschotels
40 g Parmezaanse kaas
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 225 graden Smelt de boter in een hapjespan Doe het gehakt erin als het schuim is weggetrokken en maak het fijn met een vork zodat het gehakt korrelig kan uitbakken Bestrooi het gehakt met zout en peper Doe de groentemix erbij en roerbak 5 min. mee Bereid de puree zoals op het doosje staat Roer de parmezaanse kaas erdoor, maar houd 1 el apart Doe het gehakt-groentemengsel in een ondiepe ovenschaal Schep de puree erop en strijk hem glad met de achterkant van een vochtig gemaakte eetlepel Trek met een vork ribbeltjes in de puree en strooi de rest van de kaas erover enzet de schaal 30 min. in de oven tot de puree een mooi bruin korstje heeft.
Receptnummer: 5654 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: betty
Opmerking:
Zakjes parmezaanse kaas heb je in grof en fijn: voor een mooi korstje kun je het beste de grove gebruiken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept