Nieuws   Zoeken 

Betty's roerbakschotel op zijn Frans
Ingredienten: (4 pers.):
350 g schoongemaakte sperziebonen
2 el zonnebloemolie
1 grof gehakt ui
100 g spekreepjes
300 g voorgekookte minikrielaardappeltjes (kant-en-klaar te koop)
250 g champignons in plakjes
1 flesje Maggi Vloeibare Bouillon Tuinkruiden
3 takjes fijngesneden peterselie
Bereiding:
Snijd de sperzieboontjes in stukjes van ca. 4 cm. en kook ze in 8 min. beetgaar. Spoel ze af met koud water en laat ze uitlekken. Verhit de olie in een hapjespan. Roerbak de ui 3 min., voeg de spek toe en roerbak deze nog 3 min. mee. Voeg de aardappeltjes en champignons toe en roerbak het geheel tot de champignons zacht zijn. Schep de sperziebonen erbij en roerbak tot ze warm zijn. Breng het gerecht op smaak met 1-2 el Maggi Vloeibare Bouillon Tuinkruiden. Garneer voor het opdienen met peterselie.
Receptnummer: 5658 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: betty
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept