Nieuws   Zoeken 

Sophie's extra lekkere zuurkoolschotel van Boudewijn
Ingredienten: (2 pers.):
1 pakje zuurkool
1 portie aardappelpuree voor 2 personen
0.2 l creme fraiche
10 plakjes kaas (naar eigen smaak)
1 teentje knoflook
1 eetlepel mosterd
5 gepelde walnoten
1 rookworst
50 gr geraspte kaas
Bereiding:
Zuurkool koken, aardappelen koken en er een luchtige puree van maken. Rookworst koken. Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Maak in een steelpannetje een saus van: de creme fraiche, de plakjes kaas, het geperste teentje knoflook, de mosterd en de walnoten Zuurkool, aardappelpuree, en plakjes rookworst met elkaar vermengen en in een ovenschaal doen. De saus over de stampot verdelen en bestrooien met de geraspte kaas. 10 minuten onder de grill en smullen maar.
Receptnummer: 5665 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Dit recept heeft mijn collega Boudewijn zelf bedacht. Als je het eenmaal gegeten hebt, wil je nooit meer een andere zuurkoolschotel.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept