Nieuws   Zoeken 

Lisa's ham kaas macaroni
Ingredienten: (4 pers.):
1 doosje macaroni
1 stuk jonge kaas van een pond
2 doosjes roomsaus van knorr
1 zakje geraspte kaas jong
nootmuskaat
250 gram ham in blokjes
peper
1 pak melk volle
Bereiding:
als eerste maak je de roomsaus aan met melk zoals een sausje aangemaakt wordt dan snij je de kaas in blokken en laat het langzaam aan smelten in de saus steeds wat melk bijvoegen het moet net zo dun zijn als yochurt als de kaas gesmolten is doe je de hamblokjes erdoorheen ondertussen ken je de macaroni opzetten en bijt gaar koken dan een klein beetje peper en nootmuskaat erbij alles goed blijven roeren anders brandt het aan doe de afgegoten macaroni in een ovenschaal schep dan de saus er door goed verdelen dan de geraspte kaas erover heen strooien stop hem dan in de oven op 225'c tot dat er een korstje op zit ongeveer een kwartiertje twintig minuten
Receptnummer: 5690 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: lisa dricot
Opmerking:
lekker met een eigen gemaakte salade
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept