Nieuws   Zoeken 

Carietha's gevuld mexicaans brood
Ingredienten: (3 pers.):
1 rond brood (wit of bruin)
1 pot HAK groenteschotel mexicaans
250 gram gehakt (rund/half om half)
gerapte kaas, sambal.
Bereiding:
van rond brood kapje afsnijden en zoveel mogelijk het brood uithollen. brood van de binnenkant bestrijken met smeerboter oven voorverwarmen op 175 graden en brood een 10 tot 15 minuten warmen.(niet te droog laten worden) Intussen gehakt rul bakken en pot hak mexicaanse groenteschotel toevoegen en goed warm laten worden. Eventueel sambal toevoegen. Brood uit de oven nemen en mexicaans mengsel erin scheppen en bestrooien met gerapte kaas. Brood kapje erop leggen.
Receptnummer: 5819 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Carietha Hochstenbach
Opmerking:
lekker met een frisse salade.Een soortgelijk recept stond in de VRIENDIN maar dan met kipblokjes en HAK groenteschotel kerrie. Dus dit is al een variatie op het recept.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept