Nieuws   Zoeken 

Rendang van Rita
Ingredienten: (6 pers.):
1 kg. doorregen runderlappen(in blokjes)
4 grote uien(gesn.)
2 tn. knoflook
1 el. djahe
2 el. laos
sambal badjak naar smaak
3 djeroek poeroetbladeren(toko)
1 verse sereh of 1 tl. serehpoeder
1/2 blok santen(kokos)
Bereiding:
Doe wat olie in de wok en doe het vlees + alle ingredienten erbij. Blijven bakken totdat het gaar is. Net zolang doorgaan met bakken en roeren totdat het droog is. Het roeren is heel belangrijk ivm. aanbakken.
Receptnummer: 5896 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Rita
Opmerking:
Eigenlijk past dit niet op de snelklaar site want het is een zeer bewerkelijk recept, maar de smaak is raak. Zeker als je het een dag van te voren klaarmaakt. Vergeet niet de djoeroek poeroetbladeren eruit te halen als het gerecht klaar is. Lekker met rijst en bv. sambal goreng boontjes. Eet smakelijk
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept