Nieuws   Zoeken 

Elisabeth's zo maak je een biefstuk goed klaar!
Ingredienten: (1 pers.):
boter om in te braden (bleu-band)
biefstuk
een goed braadpan
Bereiding:
Dep de biefstuk goed droog. Laat de boter goed heet worden. Leg de biefstuk in de pan, steeds blijven bewegend, op een hoog vuur tot beide kanten mooi bruin zijn. Zet het vuur nu laag en voeg nog wat kleine klontjes boter toe. Braad de biefstuk 5 minuten aan één kant. Nu het vuur weer hoog zetten tot de boter sputtert. Dan kun je de biefstuk omdraaien, het vuur laag zetten en 5 minuten braden. Op deze manier blijft de biefstuk heerlijk mals en is 'ie medium gebakken.
Receptnummer: 6018 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Elisabeth
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept