Nieuws   Zoeken 

Marian's tonijnbiefstuk met puree en groenten
Ingredienten: (1 pers.):
ca. 200 gram tonijnbiefstuk
Kikkoman sojasaus
vers gemalen witte peper
klein beetje zout
aardappelpuree
verse groeten b.v.
peultjes, wortelen eb courgette
Bereiding:
Zet de tonijn in de sojasaus (ca. dag) Haal hem uit de marinade en dep hem droog. Strooi er een klein beetje zout en peper over en bak hem in een paar eetlepels olijfolie in de koekepan of op de grill net als gewone biefstuk. De tonijn moet net gaar zijn, dus niet te lang bakken anders wordt het droog. De puree maak je gewoon zoals jij hem lekker vindt. De groenten zijn het lekkerst als je ze even roerbakt in wat olie met wat peper en zout.
Receptnummer: 6228 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Marian
Opmerking:
De aardappelpuree kun je ook mengen met wat gepureerde pompoen.
Dit heb ik gegeten op Ibiza en het was zalig.
De tonijnbiefstuk is niet goedkoop, maar is ook verkrijgbaar bij de supermarkt Lidl uit de diepvries (2,99 Euro voor 250 gram)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept